Α.Σ. ΓΟΡΤΥΣ

Έδρα - Αγ. Δέκα Ηρακλείου Κρήτης

film1

 

Φωτογραφίες


Σχόλια-Φωτο

Σημαντικό διπλό

 

AOT02
Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο είχε δύναμη, αλλά όχι μεγάλες φάσεις. Το Τυμπάκι είχε δύο καλές στιγμές στο 34ο λεπτό σε κεφαλιά του Μαρακομιχελάκη, και στο 36’ σε σουτ  του Κοροέννε, με τις δύο φάσεις να καταλήγουν εκτός εστίας του Ανδρικάκη.

AOT03
Στο ίδιο διάστημα η ομάδα μας είχε μια καλή στιγμή με τον Ξαγοραράκη, την κεφαλιά του οποίου απέκρουσε (και με λίγη δόση τύχης) ο Χαραλαμπάκης.
Έτσι οι ομάδες πήγαν με το μηδέν στ’ αποδυτήρια.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α.Ο.Τ. ήταν πιο πιεστικός, όμως η άμυνα της ομάδας μας λειτούργησε πολύ καλά σε ακόμα ένα παιχνίδι, ενώ ο Ανδρικάκης δήλωσε ξανά παρόν όπου χρειάστηκε και πιο συγκεκριμένα στο 55, στο 56 και στο 76, όταν απέκρουσε εξαιρετικά τα σουτ και την κεφαλιά των  Γιαννακάκη, Παπαδάκη και Μαρακομιχελάκη αντίστοιχα.

AOT04
Έτσι το τοπικό ντέρμπι έληξε στο 0-0, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό η καθεμιά.
Μετά το τέλος του ματς ο προπονητής της ομάδας μας κ. Γ ιώργος Ποντίκαλης δήλωσε στο επίσημο site της ομάδας μας: «Έγινε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, εμείς σήμερα δεν είμαστε πάρα πολύ καλοί στο δημιουργικό κομμάτι αλλά αμυντικά σταθήκαμε αρκετά καλά. Κοιτάξαμε την άμυνα μας και προσπαθήσαμε στις αντεπιθέσεις να πετύχουμε κάποιο γκολ. Πιστεύω ότι το Τυμπάκι δημιουργικά ήταν καλύτερο από μας, αλλά εμείς υπερτερήσαμε στο αμυντικό κομμάτι, πήραμε έτσι έναν πολύτιμο βαθμό. Συγχαρητήρια στα παιδιά , κοιτάμε τη συνέχεια.»

AOT05
ΑΟΤ: Χαραλαμπάκης, Γιαννακάκης, Χριστοδουλάκης Γιω., Χαλκιαδάκης, Τριάντης, Κουρουθιανάκης, Φλορένς, Χριστοδουλάκης Για. (65' Σκουτέλης), Αναγνωστάκης, Κοροέννε (70' Παπαδάκης), Πολυχρονάκης (81' Μαρακομιχελάκης)

AOT06
ΓΟΡΤΥΣ: Ανδρικάκης, Αντουράκης, Ξαγοραράκης, Μπαλωμένος, Κωστάκης, Κοκολάκης, Κεφάκης (87' Κοζυράκης), Φανουράκης (87' Χουδετσανάκης), Νικηταράς (70' Δημήτρης), Μπέης (61' Μπαντούνας).

AOT07

 

Φιλμ αγώνα

 

 film2

film3

 

Γενικά στοιχεία

 

 film4

 

 

 

Βαθμολογία

21η αγωνιστική Α1 ΕΠΣΗ

Vathmologia21

 

 

 

Σημαντικό «διπλό»