Συλλυπητήρια ανακοίνωση

penthos1Σύσσωμη η ποδοσφαιρικήοικογένεια της Γόρτυνας, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια και συμπαρίσταται στο πένθος του γενικού αρχηγού της ομάδας μας Γιάννη Αγριμάκη, για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.


 

 

Ανακοίνωση

 

logo3Μετά την εξυγίανση και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου (βλ. θέμα χρεών των ερασιτεχνικών σωματείων), τη σκυτάλη πήρε η ΚΕΔ της ΕΠΟ, η οποία "εξυγίανε" και την Ηρακλειώτικη διαιτησία καρατομώντας από τους νέους πίνακες της Super League τον κ. Φουκάκη, έναν κατά γενική ομολογία εξαιρετικό Κρητικό διαιτήτη, αφήνοντας το Ηρακλειώτικο και γενικότερα το Κρητικό ποδόσφαιρό χωρίς εκπρόσωπο στους πίνακες διαιτησίας της κορυφαίας κατηγορίας. Είναι απορίας άξιον, με ποια κριτήρια λαμβάνει αποφάσεις η ΚΕΔ και η ΕΠΟ και ποιους εξυπηρετούν.

Τα ερασιτεχνικά σωματεία και ο κ. Φουκάκης και κάθε κ. Φουκάκης, υπήρχαν και θα υπάρχουν σε πείσμα πολλών. Κάποιοι άλλοι θα φύγουν και μάλιστα σύντομα.

 


 

 

 

Ανακοίνωση

logo3Σε συνέχεια των θέσεων που εξέφρασε εδώ και μέρες με άρθρο του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας, ο υπεύθυνος τύπου του σωματείου μας κ. Τυλλιανάκης, το Δ.Σ. του Α.Σ. ΓΟΡΤΥΣ εκφράζει και επίσημα τη θέση, ότι δεν είναι δυνατόν στις σημερινές εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες, τα ερασιτεχνικά σωματεία να αντιμετωπίζονται από την ΕΠΟ σαν οικονομικοί εγκληματίες και να τους ζητείται η εφάπαξ καταβολή ποσών, καθώς και να απειλούνται με αποκλεισμό από τις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, ενώ την ίδια ώρα τα περισσότερα επαγγελματικά σωματεία να οφείλουν πακτωλό χρημάτων, χωρίς η ΕΠΟ να δείχνει γι αυτά τον ίδιο υπέρμετρο ζήλο. Δεν είναι δυνατόν να κρατιούνται όμηροι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που κάνουν το χόμπι του, ενώ επαγγελματικές ομάδες που χρωστάνε χιλιάδες ευρώ, να διακινούν παίκτες έναντι εκατομμυρίων.

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΓΟΡΤΥΣ εκφράζει τη στήριξη και τη συμπαράσταση του τόσο στην ιστορική ομάδα του ΕΓΟΗ, όσο και στα υπόλοιπα σωματεία που αντιμετωπίζουν οικονομικές διαφορές με την ΕΠΟ. Συντάσεται με τις θέσεις τους και στηρίζει τις κινήσεις της ΕΠΣΗ και του προέδρου της κ. Τζώρτζογλου, προς εξεύρεση λύσης τέτοιας που να επιτρέπει στα σωματεία να συμμετέχουν κανονικά στις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, προς όφελος ολόκληρου του ερασιτενικού ποδοσφαίρου.

 


 

 

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

 

Η οικογένεια της ΓΟΡΤΥΝΑΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον τερματοφύλακα της ομάδας μας Ραφαήλ Ανδρικάκη, για την απώλεια του αγαπημένου του θείου.


Η ομάδα μας συγχαίρει Ηρόδοτο και Εργοτέλη

 

Irodotos03

Το Α.Σ. ΓΟΡΤΥΣ συγχαίρει την ομάδα του Ηροδότου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Α1 ΕΠΣΗ και του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και την ομάδα του Γ.Σ. Εργοτέλη για την άνοδο της στη Football League και τους εύχεται ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον.


Ανακοίνωση

Minoiki B 01

Με αφορμή τη λήξη του εφετινού πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ, η διοίκηση του Α.Σ. ΓΟΡΤΥΣ,
ευχαριστεί θερμά για την προσφορά τους, όλους τους ποδοσφαιριστές και τους τεχνικούς που πέρασαν από την ομάδα μας, καθ' όλη τη φετινή  ποδοσφαιρική σεζόν.
Ευχαριστεί επίσης όλους τους ιδιώτες και τις επιχειρήσεις που στήριξαν οικονομικά την ομάδα μας.
Τέλος ένα ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν, με το δικό του τρόπο ο καθένας, στην εφετινή χρονιά και
ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ στους φιλάθλους της ομάδας μας, για την ενεργή στήριξη και παρουσία τους στο γήπεδο.
Εύχεται δε σε όλους καλό καλοκαίρι, πάντα με υγεία.

Και του χρόνου.