Α.Σ. ΓΟΡΤΥΣ

Αγ. Δέκα Ηρακλείου Κρήτης

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

penthos1Σύσσωμη η αθλητική οικογένεια της Γόρτυνας, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του προέδρου της ομάδας μας κ. Βαγγέλη Γαρεφαλάκη για το θάνατο της πολυαγαπημένης μητέρας της συζύγου του.

Καλό παράδεισο, ας είναι ελαφρύ το χώμα που τη σκεπάζει.

new siteΑνέβασε το επίπεδο της ενημέρωσης η Γόρτυνα! Μ' αυτό τον τίτλο το αθλητικό ειδησεογραφικό site infosport ενημερώνει τους αναγνώστες του για την ανανεωμένη ιστοσελίδα της ομάδας μας.

Τους ευχαριστούμε για τα καλά τους λόγια. Σαν διοίκηση δεν θα σταματήσουμε να προσπαθούμε ν' ανεβάσουμε την ομάδα μας ακόμα ψηλότερα, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο.

Διαβάστε εδώ το άρθρο του infosport.

anakoinwsi2Με αφορμή τα όσα έγιναν μετά το τέλος του ματς της ομάδας μας με τον ΠΑΟΚ και τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και προς αποκατάσταση της αλήθειας δηλώνουμε τα εξής:

Οι πανηγυρισμοί των φιλάθλων της ομάδας μας μετά τη μεγάλη και πέρα για πέρα δίκαιη νίκη της ομάδας απέναντι στον Π.Α.Ο.Κ., εκλείφθηκαν από τους ανθρώπους του Π.Α.Ο.Κ. ως απειλές, προκειμένου προφανώς να δημιουργήσουν κλίμα και να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις της ήττας τους.

Δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά οτι ούτε πριν, ούτε κατά τη διάρκεια, ούτε και μετά το τέλος του ματς ΓΟΡΤΥΣ-Π.Α.Ο.Κ., απειλήθηκε η σωματική ακεραιότητα οποιουδήποτε παράγοντα ή αθλητή του Π.Α.Ο.Κ., των διαιτητών ή οποιουδήποτε αξιωματούχου του αγώνα. Συνεπώς η άσκοπη κλίση αστυνομικής προστασίας από τους ανθρώπους του Π.Α.Ο.Κ. απορούμε και οι ίδιοι ποίους σκοπούς εξυπηρετεί.

Στη μακρόχρονη ιστορία της ομάδας μας έχουμε μάθει να υπηρετούμε το τοπικό ποδόσφαιρο με σεβασμό και υπευθυνότητα προς όλους κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Δεν θα αφήσουμε δε κανένα να αμαυρώσει αυτή μας την πορεία και την ιστορία.

logo3Επειδή τα δημοσιεύματα και οι ανακοινώσεις για τον κυριακάτικο ματς ΓΟΡΤΥΣ-Π.Α.Ο.Κ. συνεχίστηκαν κι εχθές. Κι επειδή οι ανακρίβειες, η λάσπη, οι απειλές και τα ψέματα από τα οποία είναι γεμάτες οι ανακοινώσεις της διοίκησης του Π.Α.Ο.Κ. έχουν και τα όρια τους, απευθυνόμαστε στον απλό φίλαθλο κόσμο του Κρουσώνα, ενημερώνοντάς τον ότι αν θέλει να μάθει τί πραγματικά έγινε μετά το τέλος του αγώνα ΓΟΡΤΥΣ-Π.Α.Ο.Κ. μπορεί να ανατρέξει στα επίσημα έγγραφα του αγώνα, αλλά και στο δημοσίευμα μεγάλης και έγκριτης αθλητικής ειδησεογραφικής ιστοσελίδας που κάλυπτε δημοσιογραφικά το συγκεκριμένο αγώνα.
Σ' αυτά θα αναζητήσει το "απίστευτο ξύλο εναντίων των παικτών, των παραγόντων και των φιλάθλων του Π.Α.Ο.Κ.", αλλά δεν θα το βρει πουθενά.
Σ' αυτά θ' αναζητήσει "τη δεκαετία του 50 που γύρισε πίσω το ποδόσφαιρο", αλλά δεν θα τη βρει επίσης πουθενά.
Σ' αυτά θ' αναζητήσει τους "αρχιμάστορες ποδοσφαιριστές της Γόρτυνας", αλλά θα διαπιστώσει με έκπληξη ότι ο αρχιμάστορας όλων των γεγονότων του κυριακάτικου ματς δεν ήταν κάποιος ποδοσφαιριστής της Γόρτυνας, το αντίθετο μάλιστα.
Θα διαπιστώσει επίσης με έκπληξη ότι μετά το τέλος του ματς!!! αποβλήθηκε ποδοσφαιριστής του Π.Α.Ο.Κ., γιατί άραγε;
Όσο δε για το περιβόητο θέμα της συνοδείας με περιπολικό, δεν χρειάζεται να είναι κανείς νομικός για να καταλάβει ότι από τα αναγραφόμενα στο φύλλο αγώνος δεν προκύπτει κανένα απολύτως γεγονός το οποίο να δικαιολογεί την κλίση αστυνομικής δύναμης. Τώρα γιατί και πώς κλήθηκε η αστυνομία, θα το βρουν τα αρμόδια ποδοσφαιρικά όργανα του τόπου μας.
Ο φίλαθλος λοιπόν κόσμος του Κρουσώνα έχει και νου και κρίση και μπορεί εύκολα να διαπιστώσει τί πραγματικά έγινε στο ματς ΓΟΡΤΥΣ-Π.Α.Ο.Κ. και από ποιούς. Αλλά κυρίως γιατί έγιναν όλα αυτά, μετά από μια ήττα του Π.Α.Ο.Κ. από μια ομάδα που έπαιζε για 60 λεπτά χωρίς τον βασικό της φορ, για 52 λεπτά με παίχτη λιγότερο και με πιτσιρίκια που όμως μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της Γόρτυνας έτρωγαν σίδερα.
Δηλώνουμε στο φίλαθλο κόσμο του Κρουσώνα, ότι τιμούμε και σεβόμαστε την ποδοσφαιρική ιστορία του σωματείου τους και του τόπου τους, όπως και κάθε άλλου σωματείου που έρχεται στον τόπο μας, αλλά δεν θ' αφήσουμε κανένα να αμαυρώσει την ιστορία της δικής μας ομάδας, στο βωμό εντυπώσεων, αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, αποποίησης ευθυνών και απόδοσης τους σε λάθος κατεύθυνση.

Με εκτίμηση στο φίλαθλο κόσμο του Κρουσώνα και του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου
Α.Σ. ΓΟΡΤΥΣ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

penthos1Σύσσωμη η ποδοσφαιρικήοικογένεια της Γόρτυνας, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια και συμπαρίσταται στο πένθος του γενικού αρχηγού της ομάδας μας Γιάννη Αγριμάκη, για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.


 

 

Ανακοίνωση

 

logo3Μετά την εξυγίανση και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου (βλ. θέμα χρεών των ερασιτεχνικών σωματείων), τη σκυτάλη πήρε η ΚΕΔ της ΕΠΟ, η οποία "εξυγίανε" και την Ηρακλειώτικη διαιτησία καρατομώντας από τους νέους πίνακες της Super League τον κ. Φουκάκη, έναν κατά γενική ομολογία εξαιρετικό Κρητικό διαιτήτη, αφήνοντας το Ηρακλειώτικο και γενικότερα το Κρητικό ποδόσφαιρό χωρίς εκπρόσωπο στους πίνακες διαιτησίας της κορυφαίας κατηγορίας. Είναι απορίας άξιον, με ποια κριτήρια λαμβάνει αποφάσεις η ΚΕΔ και η ΕΠΟ και ποιους εξυπηρετούν.

Τα ερασιτεχνικά σωματεία και ο κ. Φουκάκης και κάθε κ. Φουκάκης, υπήρχαν και θα υπάρχουν σε πείσμα πολλών. Κάποιοι άλλοι θα φύγουν και μάλιστα σύντομα.

 


 

 

 

Ανακοίνωση

logo3Σε συνέχεια των θέσεων που εξέφρασε εδώ και μέρες με άρθρο του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας, ο υπεύθυνος τύπου του σωματείου μας κ. Τυλλιανάκης, το Δ.Σ. του Α.Σ. ΓΟΡΤΥΣ εκφράζει και επίσημα τη θέση, ότι δεν είναι δυνατόν στις σημερινές εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες, τα ερασιτεχνικά σωματεία να αντιμετωπίζονται από την ΕΠΟ σαν οικονομικοί εγκληματίες και να τους ζητείται η εφάπαξ καταβολή ποσών, καθώς και να απειλούνται με αποκλεισμό από τις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, ενώ την ίδια ώρα τα περισσότερα επαγγελματικά σωματεία να οφείλουν πακτωλό χρημάτων, χωρίς η ΕΠΟ να δείχνει γι αυτά τον ίδιο υπέρμετρο ζήλο. Δεν είναι δυνατόν να κρατιούνται όμηροι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που κάνουν το χόμπι του, ενώ επαγγελματικές ομάδες που χρωστάνε χιλιάδες ευρώ, να διακινούν παίκτες έναντι εκατομμυρίων.

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΓΟΡΤΥΣ εκφράζει τη στήριξη και τη συμπαράσταση του τόσο στην ιστορική ομάδα του ΕΓΟΗ, όσο και στα υπόλοιπα σωματεία που αντιμετωπίζουν οικονομικές διαφορές με την ΕΠΟ. Συντάσεται με τις θέσεις τους και στηρίζει τις κινήσεις της ΕΠΣΗ και του προέδρου της κ. Τζώρτζογλου, προς εξεύρεση λύσης τέτοιας που να επιτρέπει στα σωματεία να συμμετέχουν κανονικά στις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, προς όφελος ολόκληρου του ερασιτενικού ποδοσφαίρου.

 


 

 

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

 

Η οικογένεια της ΓΟΡΤΥΝΑΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον τερματοφύλακα της ομάδας μας Ραφαήλ Ανδρικάκη, για την απώλεια του αγαπημένου του θείου.


Η ομάδα μας συγχαίρει Ηρόδοτο και Εργοτέλη

 

Irodotos03

Το Α.Σ. ΓΟΡΤΥΣ συγχαίρει την ομάδα του Ηροδότου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Α1 ΕΠΣΗ και του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και την ομάδα του Γ.Σ. Εργοτέλη για την άνοδο της στη Football League και τους εύχεται ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον.


Ανακοίνωση

Minoiki B 01

Με αφορμή τη λήξη του εφετινού πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ, η διοίκηση του Α.Σ. ΓΟΡΤΥΣ,
ευχαριστεί θερμά για την προσφορά τους, όλους τους ποδοσφαιριστές και τους τεχνικούς που πέρασαν από την ομάδα μας, καθ' όλη τη φετινή  ποδοσφαιρική σεζόν.
Ευχαριστεί επίσης όλους τους ιδιώτες και τις επιχειρήσεις που στήριξαν οικονομικά την ομάδα μας.
Τέλος ένα ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν, με το δικό του τρόπο ο καθένας, στην εφετινή χρονιά και
ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ στους φιλάθλους της ομάδας μας, για την ενεργή στήριξη και παρουσία τους στο γήπεδο.
Εύχεται δε σε όλους καλό καλοκαίρι, πάντα με υγεία.

Και του χρόνου.

 

Επικοινωνία

Α.Σ. Γόρτυς

Αγ. Δέκα, Ηρακλείου Κρήτης

Τ.Κ. 70012

Τηλ.

email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook icon3

Visitors Counter

088083
TodayToday16
YesterdayYesterday165
This_WeekThis_Week181
This_MonthThis_Month2984
All_DaysAll_Days88083